avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am achizitionat o masina in germania cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am achizitionat o masina in germania cu acte de Cehia ...

Buna ziua, am achizitionat o masina in germania cu acte de Cehia si am primit cartea mare originala al masini, pentru ca inainte sa il cumpar am sunat sinl rar si au spus ca ei au nevoie numai de cartea masini, iar azi cand am fost sa acot numere provizori a zis politia de acolo ca nu primesc pentru ca am lipsa talonul mic verde, apoi am sunat in germania de la cine am cumparat el a zis ca dupa radiere iau luat talonul in cehia a ramas la ei, si acum nu stiu ce as putea face? Are cinvea o rezolvare ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara talon lily_eugen lily_eugen Am si eu o problema si sper din suflet ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca nu mai stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Am cumparat in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Probleme acte masina atomix60 atomix60 Buna ziua, am cumparat o masina de la \\\\"un prieten\\\\". Masina e inmatriculata in Germania. Am fost am scos numere rosii, iar cei de la politie mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)