Mă deplasam cu autoturismul personal din direcţia X înspre Y pe XY. Am ajuns din urmă camionul pe care nu l-am depăşit, fiind în zona de acţiune a marcajelor rutiere de linie continuă. Imediat după ieşirea din curbă, când restricţia impusă de marcajul rutier îmi permitea depăşirea, m-am pregătit de manevra de depăşire, am accelerat, m-am apropiat de camion, moment în care roata camionului mi-a aruncat o piatră, spărgând parbrizul. Evenimentul rutier a fost documentat de camera de bord (nu se lua după data şi ora afişată de acesta).
Prin urmare am solicitat firmei respective să verifice foaia de parcurs a camionului menţionat la data respectivă, dacă am descifrat corect numărul de înmatriculare aproape invizibil din cauza noroiului acumulat şi să-mi confirme: identitatea şi datele de contact a şoferului, copie Carte de Identitate a şoferului, copie permis a şoferului, copie Certificat de înmatriculare a camionului, copie asigurare a camionului
pentru a putea trece la semnarea Constatării amiabile şi repararea maşinii personale.
Răspunsul primit este negativ: Avand in vedere caracterul personal al datelor solicitate de dumneavoastra; Prin prezenta va comunicam faptul ca nu putem da curs solicitarii dumneavoastra. Va recomandam sa va adresati institutiilor abilitate.
Cum să procedez?