avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare ...

Buna ziua, va rugam sa ne spuneticare sunt modalitatile de colaborare cu femeia de serviciu, care face curat pe scara noastra de bloc, respectiv
daca putem colabora in baza unei conventii civile sau e nevoie de semnarea unui CIM pt 2 ore pe zi.
Va multumim. O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: uca2015 , utilizator 13:32, 25 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai ...puteti schimba femeia de curatenie. La noi vine de luni - vineri zilnic si duminica sa schimbe tomberoanele ca sa nu se infunde. I-am zis ca poate sa nu vina o zi ..ca sa treaca duminica. Detergentii ii cumparam separat ...dar nu sunt asa scumpi. Maxim 100 lei pe luna ca si medie. La 2-3 luni sterge geamurile.
Conteaza si zona in care stati. Noi stam in DnaGhica ..si aici sunt destul de multi doritori de munca ieftina si necalificata.
Cam odata pe luna ar tb sa intre in gradina sa stranga gunoaiele...Intra des doar in spate ...

Apropo de firma de curatenie ..am apelat la o firma cu recomandare. Foarte multumiti de ea si de pret erau cei din recomandare ...la noi nu au gasit personal.
Discutii Pro si Contra angajat sau firma, sunt avantaje si dezavantaje, dar este clar ca administratorul impreuna cu presedintele trebuie sa faca o fisa a postului, femeia de serviciu trebuie sa stie exact ce trebuie sa faca in timpul programului, ce sa mature si cat sa spele, daca treaba se face haotic femeia ( sau barbatul ) care lucreaza la curatenie nu va sti ce sa faca.Atentie la durata contractului de munca, nu de alta dar sa nu faceti contract cu o ora pe zi si va treziti ca va certati si va reclama ca o munciti 4-5 ore pe zi, si dati in alte belele, aici puteti apela la firme, dar ma indoiesc eu ca firma va fi mai ieftina decat o persoana angajata, sa ne gandim logic, daca cereti la firma o persoana pentru 8 ore pe zi trebuie sa ii platiti salariul minim desi este mai mare, plus profitul firmei si alte chestii, deci....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
o firma clar este mai ieftina.....trebuie doar gasita una cu angajati care sa-si faca treaba
angajezi cu 8 ore pe zi daca vrei sa dea cu mopul dupa fiecare locatar ce pleaca sau vine.......in rest la orice scara un max 3 ore pentru o trecere cu matura si mopul, este mai mult decat suficient
Multumim pt precizari. Aveti perfecta dreptate. Asa se intampla acum la noi - treaba se face haotic!!! Asta este termenul corect.

Cu multumiri,
Multumim f mult pt informatiile pretioase pe care ni le-ati transmis. Chiar ne sunt de ajutor.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de curatenie in loc de femeie de serviciu? Rasarit Rasarit Buna V-as intreba daca in asociatiile dv de proprietari folositi firme de curatenie in loc de femei de servici si la ce fel de costuri se ridica prin ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)