avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Poți repeta ultimul an la facultate dacă ai o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Poți repeta ultimul an la facultate dacă ai o singura restanta? ...

Poți repeta ultimul an la facultate dacă ai o singura restanta? Restanta este din anul 1. În anii 2 și 3 sunt toate examenele luate.
Facultatea este FEAA Galati.
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2022
Mihaelaaa12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:58, 18 Martie 2022
La facultatea unde am studiat eu, Agronomia din capitala, exista in regulament prevederea ca nu poti trece anul 3, parca, cu restante din anul 1 si nu poti intra in licenta cu restante.
Vedeti ce spune regulamentul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de intrarea in licenta si numar de credite Insanity66 Insanity66 Daca contractul cu facultatea imi spune ca \"studentul care nu a promovat toate creditele din anii de studii pana la 30 septembrie al ultimului an este ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)
Repetent an terminal -inavatamnt superior Mihai Mihaela Mihai Mihaela buna ziua! va rog sa-mi rasundeti daca se poate ramane repetent la o institutie de invatamant superior doar din cauza unui singur examen la care nu m-am ... (vezi toată discuția)