avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua Am avut permisul suspendat pe 30 de zile din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua Am avut permisul suspendat pe 30 de zile din cauza ...

Buna ziua
Am avut permisul suspendat pe 30 de zile din cauza ca nu am acordat prioritate. Am depus contestația am recuperat permisul. In caz ca o sa pierd procesul o sa mi se suspende tot 30 de zile sau 60 de zile!?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:01, 20 Martie 2022
Din ce spuneți dvs. nu ați avut permisul suspendat, din moment ce ați depus plângere contravențională împotriva PV.

Dacă veți pierde procesul definitiv (aveți și varianta apelului, după cea din prima instanță) va trebui sa predați permisul în maxim 30 de zile de când decizia e definitiva. Abia după aia executați cele 30 de zile de suspendare. Doar dacă nu predați permisul la timp, conform art. 118 din OUG 195 /2002 veți avea permisul suspendat pe încă 30 de zile în plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua dacă am avut permisul reținut și am făcut contestație ... Patysofy Patysofy Buna ziua dacă am avut permisul reținut și am făcut contestație iar pe 6 Aprilie am termen la judecătorie e posibil sa îmi retina permisul și in cât ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am contestat un pv de contraventie suspendare permis ... George0023 George0023 Buna seara. Am contestat un pv de contraventie suspendare permis conducere 30 zile,am scos certif. de grefa, mi am luat permisul inapoi, dar am pierdut in ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie contraventie Alex280594 Alex280594 Buna seara, in primul rand imi cer scuze daca n-am postat unde trebuia. Pe scurt: In luna Mai (2021), mi-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada ... (vezi toată discuția)