avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarare imobil la impozite si taxe.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarare imobil la impozite si taxe.

Va salut,
am si eu urmatoarea problema: Parintii mei folosesc un teren de 33 de ani, fara a fi proprietari tabulari. Proprietar tabuar fiind P.R. care a dobandit terenul in 1960, ulterior fugind din tara prin 1975. Ei doresc sa il declare la impozite si taxe fiind un teren in folosinta, dar functionarul nu doreste sa ii accepte declaratia.
Am cautat in lege dar nu am gasit ceva clar in privinta cui poate declara si in ce conditii, cu ce acte, etc. Poate ma puteti ajuta cum s-ar putea declara, sau macar sugestii unde sa caut, lege/art.

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 22 Martie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare liliana v liliana v in caz de vanzare cumparare a unui imobil unde exista un drept de folosinta spacial pe teren, ce se intampla cu terenul? (vezi toată discuția)
Case parasite - cine le poate cumpara? Crirus Crirus Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu care e situatia unor case parasite de 10 ani in care nu mai exista nici o tenciuala, geamuri etcetera. Cine este ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate mirr1882 mirr1882 Buna ziua ! In ce conditii si care sunt pasii ce trebuie urmati pt a rezova o problema legata de un act de proprietate ? (declaratii vecini, ... ?) ... (vezi toată discuția)