avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este diferența între \"îngrijitor grupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este diferența între "îngrijitor grupa învățământ ...

Care este diferența între "îngrijitor grupa învățământ preșcolar "și "îngrijitor | gradația 2"?Este vorba despre o grădiniță de stat.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Simona radu , utilizator 10:10, 23 Martie 2022
Diferența poate fi la salariu, ca la atribuții nu cred.
Știu că la contribuții nu afectează ....la salariu mă interesa mai mult ,pt că am fost încadrată în 2016 la Îngrijitor grupa învățământ preșcolar și acum Îngrijitor 2 și vroiam să știu care este diferența
Daca știți as vrea să îmi spuneți și mie care ar fi încadrarea corecta pt îngrijitor la grădiniță de stat. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mă afectează la salariu faptul că am încadrarea făcută ... Simona radu Simona radu Mă afectează la salariu faptul că am încadrarea făcută fără a mi fi trecută diploma de Bacalaureat? (vezi toată discuția)
Buna sunt de meserie fochist la invatamant si as dori sa stiu ... Fochist Fochist Buna sunt de meserie fochist la invatamant si as dori sa stiu in ce grupa se incadreaza aceasta meserie, multumesc (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)