Suspendare permis 30 zile, motiv: condus agresiv (scartait in sens giratoriu). Exista cateva mici greseli in procesul verbal. Vreau sa stiu daca vreuna din greseli este sigura 100% sa anuleze procesul, in caz contrar nu voi face contestatie.
1. La inceputul procesului scrie 'Incheiat ziua 22.03.2022 ora 23:15', mai jos scrie 'In ziua 22.03.2022 ora 23:10'
2. Numarul martorului asistent este scris, insa nu CNP-ul sau semnatura.
3. Din cate vad online, nu exista 'Art 100/3/i', lista de numere se termina la g.
4. 'Total puncte penalizare': PC. Nu cred ca este greseala insa pe nici un alt proces verbal nu am mentionat PC.
Din cauza scrisului urat, exista urmatoarele:
1. Peste tot unde scrie 'Act normativ' se vede UUG in loc de OUG.
2. 'Retinerea permisului de conducere seria' un 9 se citeste ca un C intors din cauza ca s-a patruns pe marginea neagra a casutei cu partea de sus a cifrei. Numarul este scris corect in dovada.
3. 'Retinerea permisului ... din UUG195/U2' desi ar trebui 'OUG195/02'
4. 'Agent constatator ... din PUZ Municipiului ...' in loc de 'POL', desi 'Z'-ul nu are linia de la mijloc.
Nici un motiv dintre cele enumerate nu va duce la anularea PV de contraventie, iar art. 100/3/i exista:
i) adoptarea unui comportament agresiv în conducerea vehiculelor pe drumurile publice. [ link extern ]