avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,in cazul de vanzare-cumparare aparatament,am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,in cazul de vanzare-cumparare aparatament,am primit ...

Buna ziua,in cazul de vanzare-cumparare aparatament,am primit ajutorul unui agent imobiliar,care percepe un comision.Eu ca vanzator nu am semnat nici un act cu agentul imobiliar.Ar trebui sa platesc comision?La ce riscuri ma expun daca nu as dori sa dau comision?
Cel mai recent răspuns: Gabificus , utilizator 08:54, 24 Martie 2022
inteleg ca nu ati semnat vreun act, dar de inteles, v-ati inteles ca daca va gaseste client datorati ceva?
Mi-a spus de comision dupa ce mi-a adus un client interesat de apartament.
Fie va intelegeti asupra comisionului ( platiti doar dvs., doar cumparatorul sau ambii) fie ii spuneti ca nu doriti sa ii platiti comision si poate lucra* doar daca accepta comisionul doar de la cumparator ( e treaba lor la cat se inteleg).
Sau pur si simplu ii spuneti ca nu mai doriti sa colaborati, sa nu mai aduca clienti daca nu va intelegeti.
Mare atentie ce intelegeri faceti ca va ppoate chema in instanta pentru acel comision...
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2022
Ionut.ion, utilizator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil - agentie imobiliara AlexPetru AlexPetru In situatia in care am scos la vanzare un apartament si sunt contactat de un agent imobiliar, care vine cu un cumparator, daca eu cer ca in cazul acestei ... (vezi toată discuția)
Agentiile imobiliare cresc pretul pietei !!! radar1man radar1man Cazul meu: Doresc cumpararea unui imobil prin credit. Am gasit apartamentul pe internet (la o agentie) - 48.000 euro. Am fost la vizionare (am semnat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intentionez pe viitor sa cumpar un apartament ... ROBERT MANUC ROBERT MANUC Buna ziua stimati prieteni . va rog sa ma ajutati cu aceasta problema . Intentionez pe viitor sa cumpar un apartament dar in orasul meu 90% dintre ... (vezi toată discuția)