avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna seara. Persoanele cu handicap sunt scutite la ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna seara. Persoanele cu handicap sunt scutite la plata taxelor, ...

Buna seara. Persoanele cu handicap sunt scutite la plata taxelor, chiriei,utilităților???
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:39, 28 Martie 2022
poate fi si scutita, dar nu va ajuta aceasta informatie, pt ca conteaza fata de cine e scutita, de aia zic ca ati pus o intrebare aiurea fara sa conteze raspunsul in speta dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie ... Anchi83 Anchi83 Buna ziua.Aș dori dacă îmi puteți spune de ce acte au nevoie persoanele cu handicap pentru a beneficia de scutirea de la plata taxei de habitat (gunoi) ... (vezi toată discuția)
Dat afara Anchi83 Anchi83 Bună ziua. Am o mica rugăminte la dumneavoastră dacă îmi puteți spune, dacă la reînnoirea contractului de închiriere, o persoana cu handicap de gradul ... (vezi toată discuția)
Locuinta-dreptul persoanelor cu handicap viovan viovan Locuiesc impreuna cu sotia,fiica si o nepoata intr-un apartament inchiriat de la Consiliul Local , doresc sa-mi raspundeti daca am derptul la scutire totala a ... (vezi toată discuția)