avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce înseamnă \"fișă de instruire salvată în ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce înseamnă "fișă de instruire salvată în format electronic"

Ce înseamnă "fișă de instruire salvată în format electronic"? Despre ce tip de fișier vorbim? *.pdf sau *.jpeg sau *.gif sau .... ?
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 13:41, 28 Martie 2022
Conteaza ca documentul electronic sa fie să fie semnat cu semnătură electronică, semnătură electronică avansată sau semnătură electronică calificată.

Legea nr. 319/2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă

Art. 21.
(5) În cazul folosirii variantei în format electronic prevăzute la alin. (4), dovada instruirii trebuie să fie semnată cu semnătură electronică, semnătură electronică avansată sau semnătură electronică calificată.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2022
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, este legal ca sedintele pentru instruirea angajatilor ... co22 co22 buna ziua, este legal ca sedintele pentru instruirea angajatilor sa se faca in timpul liber al acestora? se lucreaza in ture de 12/24-12/48. persoana care ... (vezi toată discuția)
La instruirea ssm periodica a unui lucrator sunt trei semnaturi. ... mvasilescu mvasilescu la instruirea SSM periodica a unui lucrator sunt trei semnaturi. acestea pot fi mixte (olograf si electronic) sau trebuie sa fie toate de acelasi tip? (vezi toată discuția)
Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (cluj). ... mvasilescu mvasilescu Avem un compartiment al carui sef lucreaza de la domiciliu (Cluj). Patru lucratori din acest compartiment lucreaza tot de la domiciliu (in Cluj) . Cine face ... (vezi toată discuția)