ifrimcristina 
	    	Utilizator

ifrimcristina 
	    	Utilizator	    

alinasavin 
	    	Utilizator

alinasavin 
	    	Utilizator	    

Herra_	                   

Si nu in ultimul rand, ce dorinte si aspiratii aveti ?!
Eu mi-am propus sa nu mai dau pe dinafara efervescenta mea, decat daca este insotita de ceva bun, pe ... (vezi toată discuția)
	                    Herra_	                   

Si nu in ultimul rand, ce dorinte si aspiratii aveti ?!
Eu mi-am propus sa nu mai dau pe dinafara efervescenta mea, decat daca este insotita de ceva bun, pe ... (vezi toată discuția)

carinadia	                   

As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort am o relatie extraconjugala, sotul poate invoca acest motiv pt a obtine custodia fetitei in varsta ... (vezi toată discuția)
	                    carinadia	                   

As dori sa stiu daca, dupa deschiderea procesului de divort am o relatie extraconjugala, sotul poate invoca acest motiv pt a obtine custodia fetitei in varsta ... (vezi toată discuția)

Fpc1	                   

Buna dimineata,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: de ceva timp Team Managerul meu imi da un volum de munca, din ce in ce mai mare, si practica un stres ... (vezi toată discuția)
	                    Fpc1	                   

Buna dimineata,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: de ceva timp Team Managerul meu imi da un volum de munca, din ce in ce mai mare, si practica un stres ... (vezi toată discuția)