avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Ce schimbari v-ati propus pentru Noul An
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Ce schimbari v-ati propus pentru Noul An

Si nu in ultimul rand, ce dorinte si aspiratii aveti ?!

Eu mi-am propus sa nu mai dau pe dinafara efervescenta mea, decat daca este insotita de ceva bun, pe masura efervescentei.
Mi-am propus sa nu mai arunc cu bani in stanga si in alt plan lateral, decat daca obtin un beneficiu pe masura, sau daca fac un act caritabil. Vorba unei vecine (ajunsa la frumoasa varsta de 80 de ani, trecuta prin viata, frumoasa, inteligenta, eleganta - cu palarioara - o bunicuta model). Dar sa nu-i uit vorba: Am prins vremuri si mai grele, dar in acele vremuri gandeam cum sa fac acei bani, nu cum sa ii cheltui!
Si nu in ultimul rand, mi-am propus sa raman alaturi de voi.
La multi ani!
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
Herra_, utilizator
Cel mai recent răspuns: hanselline , utilizator 00:11, 5 Ianuarie 2012
Iti multumim Corina pentru ca esti alaturi de noi!

Si eu voi ramane alaturi de voi, poate nu intotdeauna asa cum v-ati dorit. Daca am sa mai gresesc, sunt dispusa sa-mi asum raspunderea si puterea de a recunoaste acest fapt.

In plan personal am de gand sa fac o schimbare majora in viata mea. Am schimbat in cursul anului care tocmai a trecut ordinea prioritatilor si mi-am reasezat scara valorilor intr-o alta ierarhie.

Va doresc tuturor un an mai bun, plin de impliniri si realizari pe toate planurile!

Cu drag pentru tot ceea ce insemnati pentru mine atat voi, cat si forumul AvN
:vishenka:
G.M.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
:vishenka:

La multi ani, dragi prietene!


Chiar daca nu avem venerabila varsta pomenita aici si noi am prins vremuri mai grele, unii dintre noi, iar ceilalti pot considera, la un moment dat ca fiind "vremuri grele" oricare dintre vremurile vietii lor. Dar totul, nu-i asa? Totul este relativ! Si mai ales, pentru linistirea noastra sufleteasca...toate trec...si vremurile bune se succed cu cele rele si invers intr-un uimitor carusel!
Important e, cred eu, sa incercam sa desavarsim acest suflet al nostru primit in dar odata cu nasterea omenirii. Fiecare viata nu este decat o noua incercare, o noua sansa de a face acest lucru. Tot ce ne propunem si ce realizam...sunt relative, dar precum stanca in mijlocul naturii capricioase si noi, de-a lungul unei vieti incercam sa ne "intarim", sa ramanem in picioare.
Nimic din vitregiile vietii nu ar trebuii sa ne ingenuncheze pentru prea mult timp, doar pentru timpul necesar a prinde din nou puteri pt. a ne lua la tranta cu viata.
Viata e minunata, dar nimeni nu ne-a invatat sa o privim asa! Fiece incercare, fiecare tranta pe care ne-o administreaza nu este decat o "declaratie de dragoste" din partea ei. E semnul ca putem trece mai departe, spre un alt nivel, am desavarsit un ciclu de dezvoltare personala ori spirituala si putem invata spre a trece si mai departe. Nimic nu se obtine fara efort! Nimic nu se realizeaza fara o mai mare ori o mai mica suferinta. Multumirea sufleteasca, bunastarea, realizarile de tot felul, sunt bune, doar daca nu te tin pe loc. Viata noastra se vrea o evolutie spirituala si la un moment dat, cu totii ne dam seama de acest lucru!

Mi-am propus personal sa incerc "sa nu strivesc corola de minuni a lumii"...sa incerc sa nu mai poluez aceast univers, sa elimin pe cat pot, din ce in ce mai mult, sentimentele negative care genereaza vibratii negative si sa incerc sa le dezamorsez pe cele ce-mi parvin din alte parti...cu bunatate, intelegere, dragoste, si refuzul de a raspunde raului cu rau! Stiu ca e greu !

Ca tot parafrazam marele poet...Lucian Blaga...



"Eu nu strivesc corola de minuni a lumii


Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
şi nu ucid
cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
în calea mea
în flori, în ochi, pe buze ori morminte.
Lumina altora
sugrumă vraja nepătrunsului ascuns
în adâncimi de întuneric,
dar eu,
eu cu lumina mea sporesc a lumii taină -
şi-ntocmai cum cu razele ei albe luna
nu micşorează, ci tremurătoare
măreşte şi mai tare taina nopţii,
aşa îmbogăţesc şi eu întunecata zare
cu largi fiori de sfânt mister
şi tot ce-i neînţeles
se schimbă-n neînţelesuri şi mai mari
sub ochii mei-
căci eu iubesc
şi flori şi ochi şi buze şi morminte."
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2012
Dori_, utilizator
Sper sa reusesc: sa merg inainte, fara sa intorc prea des capul. Am privit destul inapoi si m-am impiedicat, dar n-am cazut...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La multi ani gabrielle! ContSters250994 ContSters250994 Maine e ziua ta ! Zi frumoasa ca tine! Ti am trimis ghiocei Ca sa ti murmure ei Cat de mult te iubesc! :love1: La multi ani Mami! Am vrut sa fiu ... (vezi toată discuția)
La multi ani, "legally"! stelarman stelarman la multi ani,legally! si, parafrazand putin poetul, \"ne e dor de dumneavoastra, ca unui zid de o fereastra\" epigramisti eram noi amandoi, legally si cu ... (vezi toată discuția)
La multi ani ! de mos nicolae ContSters179589 ContSters179589 [b]La multi Ani![/b] La multi ani,Doamnelor si Domnilor care poarta numele Sfint de Nicolae. Sanatate,bucurii,prosperitate... :vishenka: [b]La multi ... (vezi toată discuția)