avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune doar pentru 800mp dintr-un lot cu CF de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune doar pentru 800mp dintr-un lot cu CF de 9000mp

Buna,

As vrea sa va intreb, s-ar putea uzucapa doar o suprafata de 800mp dintr-un teren de 9000mp, care are carte funciara veche si al carui proprietar tabular si-a incetat existenta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:28, 29 Martie 2022
Eu zic că se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb teren cu chitanta de mana, cum se perfecteaza acte? ContSters211629 ContSters211629 in urma cu 12 ani am facut un schimb de teren (1000mp cu 300 mp) cu chitanta de mana. In urma cu doi ani a decedat proprietarul (unul din soti) iar urmasii nu ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune - 30 de ani si dezmembrare teren nyusziful nyusziful buna ziua. ce este de facut in aceasta situatie va rog: am inceput actiune ca sa uzucapam un teren, trecut in CF cu 1300 de mp, de fapt sa uzucapam doar ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte proprietate pt un teren pe care nu are nimeni acte! 83tzutzu 83tzutzu Buna ziua, Care sunt pasii de urmat si cum se poate rezolva aceasta situatie: In 90’ cand s-au impartit terenurile, langa terenul nostru era o bucata ... (vezi toată discuția)