avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... buna, in românia se poate cumpara o mașina prin ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

buna, in românia se poate cumpara o mașina prin procura fără ...

buna, in românia se poate cumpara o mașina prin procura fără a fi nevoit sa o înregistrezi pentru 6-8 luni și se poate face casco doar pentru daune(nu va fi condusă, ci ținuta in garaj) ?
mersi

Alte discuții în legătură

Vanzare auto anulare contract viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 In 8 oct . am vanduta masina personala .Cumparatorul a facut ce probe a dorit , a circulat , a ascultat motorul chestii de rutina etc..am mers am facut act de ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pentru masina achizitionata din ue, neinmatriculata in romania. George Daniel Negrea George Daniel Negrea Buna ziua! Am achizitionat o masina in cursul anului trecut ( 21.03.2024), masina ce a fost achizitionata in scopul de a fi inmatriculat ca si ... (vezi toată discuția)
Garantie masina noua kmykmy kmykmy Buna seara!Am si eu o problema..In luna iulie am cumparat o masina noua de la un dealer autorizat.In urma cu o saptamana am observat ca vopseaua de pe plafon ... (vezi toată discuția)