avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Buna seara! Astazi am fost jigniti de catre un angajat ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Buna seara! Astazi am fost jigniti de catre un angajat al gradinii ...

Buna seara! Astazi am fost jigniti de catre un angajat al gradinii Sera Eden.

Impreuna cu 4 prieteni am vrut sa intram sa bem un suc in gradina Sera Eden. Cand am intrat pe poarta, un angajat ne-a facut semn din deget ca ,,nu". Am intrebat daca e inchis si a inceput sa urle (da, sa urle!) ca e inchis si sa iesim. Am intrebat, nestiind ca nu spune adevarul, cand urmeaza sa se deschida, iar dumnealui parca a fost trăznit. A inceput sa aduca jigniri, sa se apropie violent de noi, urland din toti plamanii ca pentru noi e inchis vesnic, ca nu avem ce cauta. Cineva i-a spus ca suntem majori de mult, ca poate paream prea tineri, iar asta sa fie motivul pentru un asemenea comportament. Pana la urma am plecat, caci fetele erau speriate de individ.
Poate o astfel de locatie sa isi selecteze clientii asa?
Ce pot face dupa acest incident dpdv legal? Le-am scris legat de eveniment, dar nu cred ca voi primii raspuns. Am vazut in recenzii ca nu suntem singurii care am patit asta.
Daca refuz sa parasesc locatia patesc ceva dpdv legal?
Care e legea ce permite selectarea clientilor pe ochi frumosi?

Alte discuții în legătură

Am o problema la un bar public (proprietara nu prea ma vrea acolo) micutza21 micutza21 patronul unui bar nu imi da voie sa stau la masa de la intrare in local (sustinand k e masa ei), dar nici pe scaunul pe care l-a pus la bar. nu am facut ... (vezi toată discuția)
Obligat sa cumperi sucul,pop cornul,etc. din cinema city? NubreeD NubreeD Buna seara, De multe ori am avut discutii neplacute cu stewarzii care rup biletele la Cinema City.Dupa spusele lor este INTERZIS sa vii cu produse ( ... (vezi toată discuția)
Probleme cu socrii, amenintari cu moartea _catalina_apostolescu_11 _catalina_apostolescu_11 Bună seara! Eu sunt Cătălina, am 21 de ani și locuiesc în București. Sunt din Iași, însă, urmez studii universitare în București. Sunt împreună ... (vezi toată discuția)