avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua , ma numesc Conu Constantin , locuiesc in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua , ma numesc Conu Constantin , locuiesc in Caracal , ...

Buna ziua , ma numesc Conu Constantin , locuiesc in Caracal , jud. Olt , la data pensionarii locuiam in jud. Dolj , va rog sa-mi spuneti cum pot primi talonul de pensionare albastru la adresa de e-mail . Mentionez ca primesc pensia prin cont bancar . Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: ConuConstantin , utilizator 14:10, 31 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie pensie n22 norbilaur norbilaur Buna Seara,As dori sa ma interesez pe decizia de pensionare n22 apare la mine la pensie de asigurari sociale 54 lei.inseamna ca aceasta e suma care o voi primi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă cei care au cont cnpp și primesc lunar, pe ... Nicolae62 Nicolae62 Bună ziua. Dacă cei care au cont CNPP și primesc lunar, pe mail, Documentul de informare plată drepturi în cont bancar, respectiv talonul electronic de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliu/luarea in spatiu roibu001 roibu001 Buna ziua eu ma numesc constantin am 22 de ani si sunt din Judetul Dolj,de 3 luni locuiesc in Arad unde si lucrez locuiesc la cineva dar mama persoanei ... (vezi toată discuția)