avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... achizitie melodie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

achizitie melodie

Buna ziua!
O asociatie muzicala fara personalitate juridica achizitioneaza de la o pers fizica (compozitor-salariat la alta firma) o melodie cu 1000 lei.
Ce obligatie are asociatia? Sa plateasca 10% impozit adica 100 lei pana la 25 a lunii urmatoare platii, stopaj la sursa din drepturi de autor?
Si daca da, ce declaratie treb sa completeze asociatia?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce declaratii se completeaza? sabina.pop sabina.pop Calculul impozitului pe veniturile din salarii la funcţia de baza şi din drepturi de autor pe perioada anului 2009 Prezentarea cazului: a) Presupunem ... (vezi toată discuția)
[muzica] plata drepturilor de autor la persoane nerezidente si inregistrarea contractelor ferriswheel ferriswheel Salut, am o casa de discuri de muzica electronica activa din octombrie 2014 care se ocupa si de sincronizari (audio) catre diverse alte firme ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea individuala semneaza un contract de asociere cu o persoana juridica. moglan.expertcontabil moglan.expertcontabil Buna ziua. Un titular de intreprindere individuala semneaza un contract de asociere cu o persoana juridica, prin care I.I pune la dispozitie spatiul, ... (vezi toată discuția)