avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatarii unei scări de bloc nu vor să participe la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatarii unei scări de bloc nu vor să participe la curățenia ...

Locatarii unei scări de bloc nu vor să participe la curățenia de la subsol, plin cu dejecții de la coloanele distruse folosind o firma specializată.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:26, 3 Aprilie 2022
Ei, asa am zis si eu, un pic mai pe ocolite...
S-a intamplat si pe la noi asemenea proteste, dar cu sanatatea oamenilor nu te poti juca!
Cred ca si dl. Vintilica a inteles ca a gresit exprimarea. In fine, asta este, cred ca s-au lamurit lucrurile.
Stima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am cateva intrebări: 1. dacă o parte dintre proprietari ... Class steel Class steel Bună ziua! Am cateva intrebări: 1. Dacă o parte dintre proprietari plătesc intretinerea prin transfer bancar, mai participa cu cota parte la plata ... (vezi toată discuția)
Lucrare pe scara blocului nini02 nini02 Buna ziua! Am si eu o intrebare la dumneavoastra: la noi pe scara se face o lucrare pentru tubulatura ghenei de gunoi incepand de la parter pana la etajul 5 ... (vezi toată discuția)
Reparatii la instalatia de canalizare din subsolul blocului marinsandu marinsandu Buna seara! Va rog sa ma scuzati daca sunt prea insistent cu problemele pe care le ridic ,dar traiesc intr-o comunitate imposibila, nu din cauza neajunsurilor ... (vezi toată discuția)