avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Anulare notificare plata impozit teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Anulare notificare plata impozit teren

Cum se poate anula o notificare de plata primita de la o primarie, referitoare l a impozitul pe un teren agricol ? Mentionez ca acel teren a fost vandut in urma cu 5 ani, la acea data intregul impozit fiind platit la zi.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:58, 4 Aprilie 2022
lamuriti cu primaria, mergeti si le aratati actul de vanzare.
Le-am aratat actele de vanzare si tot mi-au trimis notificarea de plata pentru impozit. Pentru anularea acesteia si pentru a nu mai figura cu impozit pentru acel teren, trebuie sa merg in instanta?
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)
Mostenire de la bunici paris50paris paris50paris Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat in 1975 bunicul meu a decedat el a avut in propietate 1000.mp.intravilan el a avut 2 copii dupa 1991 sa restituit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .am o nelămurire.in anul 1998 doua batrinele au vândut ... Cristi.123@ Cristi.123@ Buna ziua .Am o nelămurire.in anul 1998 doua batrinele au vândut o bucată de teren la notar provenit de pe urma tatălui lor decedat ele sunt singurele ... (vezi toată discuția)