avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! O persoană care a lucrat doar 4 ani și a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! O persoană care a lucrat doar 4 ani și a ajuns ...

Bună ziua! O persoană care a lucrat doar 4 ani și a ajuns la vârsta de 64 ani , poate primi un ajutor de întreținere sau un fel de venit de întreținere de la casa de pensii? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:37, 3 Aprilie 2022
Nu.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am varsta de 64 de ani , anul viitor ies la pensie. ... daniel cucu daniel cucu Buna ziua ! Am varsta de 64 de ani , anul viitor ies la pensie. Nu am nici un venit si nici sanse de angajare . Pot primi vreun ajutor de la stat ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Pensie sacaliuc sacaliuc Mama mea are varsta de 64 de ani si are lucrat pe cartea de munca 10 ani si vreo 4-6 luni nu mai retin exact.Poate obtine pensie s-au ajutor de la stat.Ce ... (vezi toată discuția)
Pensie / indemnizatie buna ziua va cer sfatul pentru mama mea. are varsta de 64 ani ... LavP LavP Buna ziua Va cer sfatul pentru mama mea. Are varsta de 64 ani si o vechime in campul muncii de 10 ani. In acest moment are probleme de sanatate , este ... (vezi toată discuția)