avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. As avea o întrebare pentru dumneavoastră. ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. As avea o întrebare pentru dumneavoastră. Am vândut ...

Buna ziua.

As avea o întrebare pentru dumneavoastră. Am vândut o mașină si am făcut greșeala sa nu fac act de vanzare cumparare. Am reusit la un moment dat sa dau de cumparator care a zis ca a vândut masina si nu mai e in circulație de câțiva ani. Cum as putea sa intru in posesia macar a copiilor de pe certificatul de înmatriculare si a cărții de identitate a vehiculului? Cumparatorul sustine ca nu le are si nu le gasesc nici eu. Vreau sa o scot din evidența primăriei sa nu mai platesc impozit pentru ea..
Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sergiu_snt , utilizator 16:01, 4 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism numai cu cartea de identitate a vehiculului goldeneye_2_5 goldeneye_2_5 Buna ziua! Vara asta am vandut o masina la cineva, am avut inredere in el ca vine in septembrie sa transcrie masina pe numele lui. Nu a venit respectivul , nul ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)
Obligatie radiere masina si transfer drept de proprietate ionita_elena_catalina ionita_elena_catalina Acum 2 ani am vandut o masina si cel care a cumparat-o nu si-a mai indeplinit obligatiile. Am acum in mana o Hot. Jud. definitiva investita cu titlu executoriu ... (vezi toată discuția)