avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inregistrare SPV asociatie proprietari. Buna seara, nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inregistrare SPV asociatie proprietari. Buna seara, nu stiu cum ...

Inregistrare SPV asociatie proprietari.
Buna seara, nu stiu cum pot inregistra in SPV ( ANAF spatiu virtual ) asociatia de proprietari. Am imputernicire sa transmit decl 112 cu semnatura electronica pe pers fizica. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2022
sanda65, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 14:56, 5 Aprilie 2022
Buna ziua,
Instructiunile le gasiti pe anaf.ro, inregistrare utilizatori.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2022
elenazan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari- necesitate semnatura electronica gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am citit ca incepand cu 1 iulie 2011 este necesar ca pentru depunerea declaratiilor sa avem semnatura ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei parole in spv pentru o persoana fizica cu cnp? ionela11 ionela11 Buna seara, Cum se mai procedeaza pentru obtinerea unei parole in SPV pentru o persoana fizica cu CNP?...se poate totul online acum? multumesc (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)