avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... ANULARE INSTRUMENTE DE PLATA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

ANULARE INSTRUMENTE DE PLATA

Buna ziua,
Doresc sa anulez 3 instrumente de plata (2 bilete la ordin si un CEC), INTRUCAT le-am pierdut. Mentionez ca societatea am radiat-o de la Registru Comertului, fiind in faza de inchidere a contului.
Am depus cerere de anulare a acestora la Judecatorie insa Presedintele imi solicita refacerea acesteia, intrucat nu am trecut temeiul legal in baza caruia am intocmit cererea. Ma puteti ajuta cu temeiul legal in baza caruia se anuleaza instrumentele de plata?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: magiccom , utilizator 12:07, 5 Aprilie 2022
Incercati Legea nr. 58/1934 art. 89-90

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

File cec date garantie de un debitor care acum este radiat ContSters159316 ContSters159316 buna ziua , am urmatoarea situatie : file CEC emise si date drept garantie de un debitor care intra in faliment , apoi se radiaza firma debitoare , eu ... (vezi toată discuția)
Pierdut bilete la ordin citiasi citiasi Buna ziua, Am pierdut 10 bilete la ordin in alb. Cei de la banca spun ca se anuleaza in instanta, dar nu au stiut sa-mi spuna ce presupune asta. Ce ... (vezi toată discuția)
Infractiune din legea cecului Alexa1910 Alexa1910 Buna seara! Referitor la infractiunea prevazuta in legea cecului la art. 84 punctul 4, care este comportamentul interzis? Norma de incriminare presupune ... (vezi toată discuția)