luiza2008 
	    	Utilizator

luiza2008 
	    	Utilizator	    

luiza2008, utilizator
 luiza2008, utilizator 	
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 alexandru_vl	                   

Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a  sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun ... (vezi toată discuția)
	                    alexandru_vl	                   

Buna seara! Am o mare problema, pe care nu as vrea sa o las balta! Fratele meu s-a  sinucis acum doua luni din cauza nenorocitei pe care o iubea! Asta o spun ... (vezi toată discuția)

floxter	                   

Se pedepseste in Romania tentativa de sinucidere? E incriminata sinuciderea???  (vezi toată discuția)
	                    floxter	                   

Se pedepseste in Romania tentativa de sinucidere? E incriminata sinuciderea???  (vezi toată discuția)

ioniboni	                   

daca am o relatie dar care din punctul meu de vedere s-a sfarsit insa la fiecare cearta imi spune \'\'ma omor\'\' daca voi avea vreodata curajul sa ma despart ... (vezi toată discuția)
	                    ioniboni	                   

daca am o relatie dar care din punctul meu de vedere s-a sfarsit insa la fiecare cearta imi spune \'\'ma omor\'\' daca voi avea vreodata curajul sa ma despart ... (vezi toată discuția)