avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua. Detin cu titlu de chirie o locuinta ANL cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua. Detin cu titlu de chirie o locuinta ANL cu O camera. ...

buna ziua. Detin cu titlu de chirie o locuinta ANL cu O camera. Titular de contract sunt eu. Sotul meu a fost declarat persoana cu handicap accentuat. Pot beneficia de scutire la plata chiriei avand in vedere ca eu sunt titularul de contract dar sotul meu este persoana cu handicap? Pot beneficia de o locuinta mai mare?

Alte discuții în legătură

Casa pentru persoana cu handicap irinas75 irinas75 Buna ziua, Sunt o persoana care detin certificat de handicap Accentuat,gr 2 permanent. Nu am casa ,nu am terenuri etc.Sunt casatorita dar nici sotul meu ... (vezi toată discuția)
Mai pot sa beneficiez de casa anl ContSters113373 ContSters113373 BUNA ZIUA as avea rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret. in 2008 am achizitionat o casa pt care platesc credit ipotecar.Am achizitionat ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut?- conditii chirie de la stat Paussdana Paussdana Sunt Dana,cãsãtoritã,cu 6 copii,unul fiind cu handicap. Locuim într-o garsonierã ANL și ne chinuim sã schimbãm locuința cu un apartament de 3-4 ... (vezi toată discuția)