avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce e de facut?- conditii chirie de la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce e de facut?- conditii chirie de la stat

Sunt Dana,cãsãtoritã,cu 6 copii,unul fiind cu handicap. Locuim într-o garsonierã ANL și ne chinuim sã schimbãm locuința cu un apartament de 3-4 camere,dar de la Primarie ne-a spus cã nu putem primi altã locuințã cu chirie. Putem doar sã schimbãm cu un apartament de 2 camere tot ANL,dacã gãsim pe cineva care vrea sã renunțe la acea locuințã. Ce putem face pentru a beneficia de o locuințã mai mare? Vã mulțumesc și astept rãspuns!
Cel mai recent răspuns: Paussdana , utilizator 10:33, 5 Mai 2017
Faceti cerere oficial, in scris, cu numar de inregistrare. Atasati certificatul de casatorie si cele de nastere ale copiilor, in copii tip xerox.
Da, am vrut sã depun dosarul cã l-am facut ,din nou,dar nu a vrut sã îl primeascã,spunând cã deținem o locuințã ANL și nu putem primi o altã locuințã cu chirie. Nu vor sã îmi dea sã completez o cerere pentru locuințã cu chirie. Mi-a dat o cerere de schimb ANL. Dar nu mai vrem ANL, vrem o altã locuințã cu chirie din fondul locativ de stat.
Bunã ziua! Aș vrea un rãspuns la ceea ce v-am scris mai sus. Ce pot face în privința locuinții? Vã mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate considera ca are proprietati? liliana_grebanus liliana_grebanus Administratorul unei firme si asociat unic la acea firma poate fi considerat proprietarul unui imobil cumparat pe firma? Daca sotul meu are o firma, al carei ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si divort mitika255 mitika255 Impreuna cu sotia detinem o garsoniera ANL, in urma cu 3 ani sotia a primit mostenire un apartament, acum cei de la ANL s-au sesizat si vor sa faca evacuarea ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul sa detin o locuinta anl? liliana_grebanus liliana_grebanus Buna ziua! Va retin atentia cu problema cu care ma confrunt. Sunt chiriasa ANL din 2002 intr-o garsoniera de 44mp. Sunt casatorita, am un copil si urmeaza ... (vezi toată discuția)