avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am drept la munca dacă sunt pensionara?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am drept la munca dacă sunt pensionara?

Am drept la munca dacă sunt pensionara?
Menționez ca am o pensie de mizerie și as vrea sa știu dacă pierd acest drept?Va rog sa-mi spune-ți de asemenea dacă trebuie sa fac declarație de venit in acest caz,și cum trebuie sa procedez.Lucrez la privat de doua luni.
Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2022
miliuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 7 Aprilie 2022
Daca sunteti pensionara la limita de varsta, pensionara de invaliditate gardul III aveti dreptul sa cumulati epnsia cu salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie pentru limita de varsta si alte venituri zexe8 zexe8 La multi Ani! Sunt pensionar militar,din martie 2011,in baza unei decizii medicale cu gradul 2 de invaliditate.In octombrie 2011,am primit decizia de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas CorinaPE CorinaPE Sunt studenta in anul 2, iau o pensie de urmas, deoarce tatal meu a decedat. As vrea sa ma angajez, dar sunt pareri care spun ca voi pierde pensia de urmas si ... (vezi toată discuția)
Drept munca cu pensie gradul iii invaliditate. qwertyui qwertyui Pensionar gradul III invaliditate in prezent munceste cu jumatate de norma (4 ore) la o companie de stat. Directorul acum doreste sa il dea afara pe motiv ca ... (vezi toată discuția)