avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua! Am construit o polata formata din 6 talpi ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua! Am construit o polata formata din 6 talpi de lem , ...

Buna ziua! Am construit o polata formata din 6 talpi de lem , fara fundatie si fara placa de beton , iar cand am ajuns la acoperis a venit un reprezentant de la primarie si mi-a dat amenda 10.000 lei. Poate ma ajuta cineva cu un model de plangere contraventionala.
i-am invederat reprezentantului primariei ca nu am stiut ca si constructiile provizorii necesita autorizatie, dar in zadar. Am sista lucrarile si am depus cerere la primarie sa-mi comunice documentele necesare pentru obtinerea autorizatiei, dar trebuie sa contest procesul verbal. Multumesc

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie trasnitu mihaela trasnitu mihaela Buna ziua, As dori sa stiu daca pe un teren ridic o hala astfel; Torn o placa de beton. Pe placa se prind 2 containere modulare : unul in stanga ... (vezi toată discuția)
Constructie din lemn fara autorizatie valente77 valente77 Buna ziua! am construit in prelungirea casei o terasa de 56mp ,din lemn ,cu acoperis si pe o placa din beton, fara autorizatie si proiect.As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru solar aleahimairam aleahimairam Buna seara. Va rog sa ma lamuriti si pe mine . Este necesara o autorizatie de constructie pentru un solar de legume? precizez ca solarul nu are fundatie. va ... (vezi toată discuția)