avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări mona1928
                      Utilizator

mona1928
                      Utilizator                    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator                   
                 mona1928	                   

Buna seara,  intrucat sunt mai noua in ale contabilitatii , va rog a ma sprijini cu urm informatie: contabilitatea la un fast food, mai exact chiosc care vinde ... (vezi toată discuția)
	                    mona1928	                   

Buna seara,  intrucat sunt mai noua in ale contabilitatii , va rog a ma sprijini cu urm informatie: contabilitatea la un fast food, mai exact chiosc care vinde ... (vezi toată discuția)

Cotinghiu Marcela	                   

Buna,
va rog frumos sa ma ajutati la o problema ,vreau sa-mi deschis o palacintarie si nu stiu ce acte am de facut pt. productie,cum calculez pretul de ... (vezi toată discuția)
	                    Cotinghiu Marcela	                   

Buna,
va rog frumos sa ma ajutati la o problema ,vreau sa-mi deschis o palacintarie si nu stiu ce acte am de facut pt. productie,cum calculez pretul de ... (vezi toată discuția)

elims_mn	                   

Buna ziua, 
As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)
	                    elims_mn	                   

Buna ziua, 
As vrea sa trimit marfuri in custodie. Trebuie sa fac si aviz de custodie si proces verbal de custodie? Sau se poate face doar una din ele. Imi ... (vezi toată discuția)