avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Scriptul cartii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Scriptul cartii

Salut! As dori sa stiu ce as putea face in cazul in care dupa publicarea unei carti (as dori la inceput doar sa o public pentru mine) editura imi pastreaza copia cartii, au dreptul sa o publice fara stirea mea? Iar alta curiozitate, daca as trimite intr-un plic scriptul cartii cu data si stampila postei romane, ar fi o dovada ca eu am scris cartea? Va multumesc frumos si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:58, 11 Aprilie 2022
1. editura nu poate face altceva decat e scris in contractul cu dvs. daca dvs veti explicita interzicerea anumitor activitati (cum e publicarea ulterioara), acestea nu vor avea loc. nu cred insa ca veti putea s-o impiedicati sa va pastreze o copie. e o chestie operationala (formatarea este facuta intr-un soft anume, etc).
2. nu, data postei nu este o dovada ca dvs ati fi scris ce e in plic. cel mult este o dovada ca a fost pusa la posta la data respectiva.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruptie sau prostie? LiviuCotfas LiviuCotfas In 25.01.2016 am primit de la fisc copia procesului-verbal fals intocmit de agentul de politie pe 15.06.2015, semnat de 3 ori in locul asa-zisului ... (vezi toată discuția)
Poșta română obstrucționează scrisoare către cedo OlDumitra OlDumitra O scrisoare către CEDO a fost oprită de către Poșta Română să ajungă la CEDO. Plicul meu s-a întors cu mențiunea halucinantă că ar fi DESTINATAR ... (vezi toată discuția)
Dreptul se autor Sific Sific Buna ziua , In ce masura pot fi folosite materialele dintr-o publicatie ,editura de stiri ,sau chiar avocatnet.ro,etc? Se pot copia ,distribui ... (vezi toată discuția)