avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut un proces la înalta curte de casație care a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut un proces la înalta curte de casație care a fost trimis ...

Am avut un proces la înalta curte de casație care a fost trimis spre rejudecare la curtea de apel Bacău. Undeva la 1 aprilie a apărut pe site cu o steluță. Am făcut o cerere la curtea de apel Bacău pentru ajutor judiciar care va ajunge pe 12 aprilie la ei.. Știe cineva cam in cat timp primesc răspuns? Dar termenul de judecată cam cand se stabilește după o saptamana, o luna? După ce mi se soluționează cererea de ajutor public judiciar vreau sa imi schimb și cererea de chemare in judecată deoarece primul avocat nu a procedat cum trebuie. Dacă fac acest lucru ce se intampla cu termenul de judecată se decaleaza și dacă da cam cu cat?
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2022
utilizator16eu, utilizator

Alte discuții în legătură

In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. ... utilizator16eu utilizator16eu In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. Procesul a fost deschis la Curtea de Apel; Bacau pentru ca asa mi-a spus un avocat de pe site ... (vezi toată discuția)
Cum cer asistenta judiciara gratuita cand timpul este scurt si nu stiu unde se va rejudeca. utilizator16eu utilizator16eu Am un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie care se va judeca pe 30 octombrie. Din ce am inteles ori mi se va accepta recursul ori se va respinge ori ... (vezi toată discuția)
Recurs utilizator16eu utilizator16eu Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)