avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Tatăl meu a făcut moștenirea după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Tatăl meu a făcut moștenirea după bunicul acum ...

Buna ziua
Tatăl meu a făcut moștenirea după bunicul acum 15 ani și a dezbătut doar niste acțiuni.
In urma cu 5 ani a făcut certificat suplimentar și a moștenit și restul proprietăților.
Tatăl meu a decedat și am făcut moștenirea după certificatul suplimentar al tatălui însă nu sa trecut un teren din certificatul suplimentar deoarece era parcelă greșită dar am rezolvat și am făcut certificat suplimentar.
Însă am uitat sa prezint la notar și certificatul unde făcuse după acțiuni..îmi mai poate face notarul al 2 lea certificat de moștenitor suplimenntar?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:48, 13 Aprilie 2022
Se pot face oricâte certificate suplimentare doriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suplimentare certificat de mostenitor ilbobass ilbobass Retrocedarea, in baza legii nr. 18 / 1991, a unui teren s-a facut initial sub forma unor actiuni la o societate comerciala (agricola). Ulterior, in urma unei ... (vezi toată discuția)
Mostenire - vanzare mana23 mana23 buna ziua, as vrea sa va prezint o situatie referitor o vanzare fara act in regula (dupa parerea mea). tatal me a decedat acum 3 ani si 6 luni. eu, mama si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o problema cu privire la o dezbatere succesorala. ... Mirrcea Mirrcea Buna ziua ! Am o problema cu privire la o dezbatere succesorala. Tatal meu a decedat in 2003 iar bunicul din partea tatalui a decedat in 1999. In 2004 a ... (vezi toată discuția)