avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat pierdut

Buna ziua!
Am fost sa imi solicit un nou buletin (motiv: urma sa expire cel vechi) si mi s-a spus sa revin cu vechiul buletin pentru a-l lua pe cel nou. Intre timp, buletinul vechi a expirat, insa l-am si pierdut (am constatat in ziua in care voiam sa merg sa iau buletinul nou). Se poate, va rog, sa imi spuneti ce este de facut in acest caz? Buletinul cel nou este gata, se poate ridica fara a fi predat cel vechi sau trebuie intai declarat pierdut?
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 09:59, 13 Aprilie 2022
Nu va faceti griji. Se va face mentiune pe cererea de preschimbare ca in cazul in care il veti gasi pe cel vechi, va obligati sa il predati. Puteti sa va legitimati pentru ridicare si cu alt act de identitate, pasaport, legitimatie, etc.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin piedut si expirat CondurachiAdrian CondurachiAdrian Azi am fost sa depun actele pentru un nou buletin si am pierdut buletinul expirat la evidenta populatiei si cand am intrebat de buletinul expirat mi s-a spus ... (vezi toată discuția)
Eliberarea pașaport crds la consulatul din salonic krisszz21 krisszz21 După divorț înscris în sfârșit in România mi s-a eliberat si certificatul de căsătorie cu mențiunea de divorț si numele de după divorț respectiv ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate... badguy_goodguy badguy_goodguy Este vreo problema daca efectiv nu imi mai reinoiesc buletinul de identitate? Buletinul tocmai mi-a expirat. Posed pasaport ... valabil , nou , noutz... ... (vezi toată discuția)