avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua o alta întrebare referitoare la cei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua o alta întrebare referitoare la cei vârstnici ! ...

Bună ziua o alta întrebare referitoare la cei vârstnici ! De la ce vârstă este obligatoriu ca în momentul când se face un testament ,sa fie obligați sa prezinte și un act medical ( IML ) și dacă există o lege referitor în această situație va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:11, 14 Aprilie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la nicio vârsta.
Certificatul medico legal psihiatric este necesar dacă notarul are dubii cu privire la discernământul persoanei.
Indiferent de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele vârstnice în momentul în care merg la notar pt a face un testament... Smeraldo Smeraldo Bună seara am o întrebare ? persoanele vârstnice în momentul în care merg la notar pt a face un testament, sunt obligați conform legi , sa prezinte ... (vezi toată discuția)
Pentru actele de partaj și dezmembrare este necesar declarație ... NoraE NoraE Pentru actele de partaj și dezmembrare este necesar declarație pe propria răspundere privind sănătatea mentală? (vezi toată discuția)
Se pot evita cheltuielile de dezbatere a succesiunii dacă se întocmește un testament pentru unicul moștenitor? Clementoni Clementoni Bună ziua, În urma decesului tatălui meu, eu si mama, unici mostenitori, am început procedurile de deschidere a succesiunii. Cheltuind deja o groaza de ... (vezi toată discuția)