Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ANPC si Avocatul Poporului ma ignora

ANPC si Avocatul Poporului ma ignora

Am depus o plangere la ANPC in legatura cu anularea unui zbor aerian acum 8 luni, am mai depus una acum 5 luni facand referire la prima. Acum 3 luni am trimis o cerere la Avocatul Poporului prin care atrag atentia ca ANPC nu mi-a raspuns la cereri.

Am fost ignorat de ambele institutii, nu am primit nici un act din partea lor. E prima oara cand interactionez cu aceste institutii la cererile mele erau fondate (intr-un final am fost despagubit de companie doar din cauza ca i-am actionat in judecata)

Ce pot face daca sunt ignorat de ANPC si Avocatul Poporului? Exista o institutie superioara unde ma pot adresa?
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2022
student02, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista!
Ati ales singura cale disponibila: actiunea in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme linie aeriana serban1 serban1 Buna ziua, La sfarsitul lunii august, zborul meu pentru bucuresti - beijing via un alt oras european a avut intarzieri ce au condus la o noapte petrecuta in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga anpc sa imi raspunda la o plangere inregistrata pe site? ... andreisixty andreisixty Cum pot obliga ANPC sa imi raspunda la o plangere facuta pe site? Am primit un numar de inregistrare la o plangere depusa pe site acum 5 luni (zbor anulat ... (vezi toată discuția)
Cereri cu valoare redusa student02 student02 Buna ziua, Mi-a fost anulata o cursa aeriana si am fost anuntat despre aceasta cu 1 zi inainte. In acea perioada nu eram in stare de urgenta, iar motivul a ... (vezi toată discuția)