gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 radusb2004	                   

Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)
	                    radusb2004	                   

Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)

Bachus20	                   

Bună seara! Ne-am mutat recent într-un apartament mai mare, într-o comună în care s-au construit complexe de blocuri, însă se mai învecinează (în ... (vezi toată discuția)
	                    Bachus20	                   

Bună seara! Ne-am mutat recent într-un apartament mai mare, într-o comună în care s-au construit complexe de blocuri, însă se mai învecinează (în ... (vezi toată discuția)

evgheni	                   

Stimati cititori locuiesc la bloc.Vecinul de deasupra detine un caine de talie mare care latra infernal,in special noaptea.
Am discutat cu vecinul si mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    evgheni	                   

Stimati cititori locuiesc la bloc.Vecinul de deasupra detine un caine de talie mare care latra infernal,in special noaptea.
Am discutat cu vecinul si mi-a ... (vezi toată discuția)