avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cu activitatea de brokeraj pentru a colabora cu o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cu activitatea de brokeraj pentru a colabora cu o firma din America.

Bună ziua!

Intenționez să îmi deschid un PFA cu activitatea de brokeraj pentru a colabora cu o firma din America. Firma se ocupa cu vânzarea containerelor de transport maritim. Aceasta firma mi-ar vinde mie containere iar eu as revinde clienților din America.
Ce cod caen se potrivește pentru această activitate? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tip de firma pentru activitatea de brokeraj in asigurari mknashu mknashu Ma ocup de brokeraj in asigurari ca si PFI deocamdata, dar as dori sa-mi deschid o firma. Nelamurirea mea este , ce fel de firma : PFA , I.I. sau SRL. Eu as ... (vezi toată discuția)
Intermediere transporturi aeriene/pe apa make_ar make_ar Buna ziua! Intentionez sa deschid o firma care sa se ocupe de intermedierea in transporturile aeriene (de marfuri) si pe apa (transport containerizat). Ma ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)