avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se poate deplasa medicul de familie la domicliul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se poate deplasa medicul de familie la domicliul pacientului ...

Se poate deplasa medicul de familie la domicliul pacientului pentru aplicarea un tratament (injectabil) intramuscular?
Cel mai recent răspuns: Elena Andreea , administrator 09:26, 21 Aprilie 2022
De la începutul lunii aprilie, medicii de familie pot diagnostica și trata anumite boli și la domiciliul pacienților, nu doar la cabinet, așa cum se întâmpla anterior.

Pentru mai multe informații legate de lista serviciilor pe care medicii de familie le pot face la domiciliul pacienților, găsiți în următorul articol: www.avocatnet.ro/articol_611...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre medicul veterinar ilinca71 ilinca71 Un medic veterinar care imi trateaza cainele ,a refuzat sa imi dea infomatii despre ce tratament aplica,respectiv ce denumire au injectiile care le ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala la domiciliu mb3_48900 mb3_48900 Buna ziua, Am o matusa trecuta de 80 de ani care a suferit recent o fractura de bazin. Nu va putea si nu va avea voie sa se miste timp de cateva ... (vezi toată discuția)
Are, medicul de familie, obligatia de a vizita bolnavul la domiciliu? flori54 flori54 Buna ziua! Sunt in situatia dificila de a avea in grija acasa o bolnava de 87 de ani care a fost operata la un picior fracturat. Are si o plaga dehiscenta ... (vezi toată discuția)