avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CI retinut de controlori RATB
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CI retinut de controlori RATB

Fiica mea de 17 ani a circulat fara bilet intr-un mijloc de transport , fiind surprinsa de catre controlori RATB care i-au cerut CI pt a scrie procesul verbal de amenda.In acelasi timp i-au propus sa coboare si desi fii ca mea s-a rugat de ei sa nu o amendeze , ei au trecut la completarea PV , iar fiica mea s-a repezit sa-l rupa. De aici a iesit un intreg circ , cei 3 agresand-o , iar ea incercand cum putea sa riposteze....Controlorii au chemat un echipaj de politie , fiica mea m-a sunat pe mine , am ajuns la fata locului , echipajul inca nu sosise , le-am cerut actul de identitate al fiicei mele si sa-si noteze datele , au refuzat , le-am cerut sa se legitimeze , au refuzat...in final , am plecat lasandu-le actul de identitate , amenintandu-ne ca vor face plangere la politie pt agresare corporala. Aveau dreptul sa retina actul de identitate ?.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:16, 16 Ianuarie 2010
Multumesc pt raspunsuri! Am depus o plangere la politie , dar surpriza mea a fost ca acel echipaj de politie care a fost chemat de catre controlori , cand au ajuns la fata locului , nu i-au legitimat pe cei 3 si nici nu au cerut actul de identitate , acesta ramanand in continuare in posesia unuia dintre controlori......asa mi s-a spus de catre ofiterul de servici de la sectia de politie.......
Se pare ca RATB are o predilectie ca la angajarea controlorilor sa selectioneze tot felul de "exemplare"care isi au mai curand locul la "ZOO"sau in menajerii si ca trebuie in primul rand respectiva societate sa ii educe si sa ii disciplineze.
Mergeti si la conducerea societatii de transport cu unmemoriu pe care sa il inregistrati si sa il predati conducerii acestei societati.
Explicati in memoriu ,cu lux de amnunte comportamentul controlorilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb iceee iceee Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu lamurirea unui conflict cu Ratb. M-am urcat intr-un mijloc de transport al ratb si nu am validat cardul. O echipa ... (vezi toată discuția)
Problema ratb gs_octavian gs_octavian Buna ziua. Astazi am uitat ca mi-a expirat abonamentul RATB si m-a prins controlorul. Mi-a cerut sa ii dau buletin dar nu am avut si i-am aratat legitimatia ... (vezi toată discuția)
Controlul biletelor de calatorie in mijloacele de transport in comun epstein epstein Buna ziua, Nu am cunostinte juridice si nu am fost protagonistul vreunui incident privind controlul biletelor in mijloacele de transport in comun, dar am fost ... (vezi toată discuția)