avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am si eu o problemă am preschimbat permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am si eu o problemă am preschimbat permisul romanesc ...

Buna ziua am si eu o problemă am preschimbat permisul romanesc in permis nemțesc si am acumulat 8 pct am dst test mpu la care am picat daca ma intorc in țară pot sa imi primesc un nou permis sa pot circula in România

Alte discuții în legătură

Permis suspendat germania cosi2ro cosi2ro Buna ziua. Am o problema cu privire la alchol. Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea si eu o singura intrebare . eu am luat permisul ... Crissdob27 Crissdob27 Buna ziua as avea si eu o singura intrebare . Eu am luat permisul de conducere în Germania. Si am acumulat 10 puncte din 8 puncte maxim ce se poate acumula ... (vezi toată discuția)
8 puncte în germania/dreptul de a conduce in ue Eubuzy Eubuzy Bună seara, Va rog sa mă sfătuiți într-o Chestiune care îl privește pe soțul meu. Momentan locuim in Germania cu Ameldung .Soțul a obținut permisul ... (vezi toată discuția)