avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia poate deveni mai mică după recalculare? ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia poate deveni mai mică după recalculare? Întreb, fiindcă ...

Pensia poate deveni mai mică după recalculare?
Întreb, fiindcă se tot vorbește de recalcularea pensiilor după noua lege care va fi elaborată după PNNR.
Cel mai recent răspuns: alexandrugeorgescu1 , utilizator 16:03, 27 Aprilie 2022
Pentru mai multe informații despre situația recalculării pensiilor , vă rog să accesați linkul următor: www.avocatnet.ro/articol_581...
Am citit materialul pe care l-ați postat, dar nu m-am lămurit cu privire la ce am întrebat.
Voiam sa știu dacă o pensie poate deveni mai mica după recalculare.
~ Conținut șters la cerere ~
Ok. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara de urmas SUCIU_CRISTINA SUCIU_CRISTINA Buna ziua Mama mea are 74 de ani si beneficiaza de pensie militara de urmas din anul 1984, as dori sa ma informati daca trebuie sa depuna cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Referitor la "mica recalculare" Rosca Marian Rosca Marian Buna seara, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Daca prin \"mica recalculare\" a pensiei rezulta o suma mai mica decat am acum, ce suma primesc, cea de ... (vezi toată discuția)
Sporuri nepermanente Rosca Marian Rosca Marian Buna dimineata, Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati. Daca prin \"mica recalculare\" a pensiei rezulta o suma mai mica decat am acum, ce suma primesc, cea ... (vezi toată discuția)