avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Recensământ - pot trece soția ca locuind într-un ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Recensământ - pot trece soția ca locuind într-un apartament și eu în altul?

La Recensământul 2022, pot trece soția - cetățean străin - ca locuind într-un apartament și eu în altul?
Am 2 apartamente proprietate personală, ambele pe numele meu. Soția e cetățean străin rezident în România.
Întrebarea e dacă pot trece la Recensământ pe soție ca locuind într-unul din apartamente și pe mine ca locuind în celălalt.
Aș dori să fac asta fiindcă circulă zvonuri cum că la oamenii mai în vârstă (cazul nostru) există posibilitatea rechiziționării uneia din locuințe în caz de „forță majoră”...
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2022
teologul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 13:43, 27 Aprilie 2022
Daca datele din formular nu sunt corecte aceasta nu se valideaza.
Bineînțeles. Completează soția formularul de recenzare. Interesează cine locuia, unde locuia anul trecut, cu/fără mențiune de domiciliu. La recensământ, nici nu trebuie să completeze neapărat proprietarul din moment ce poate completa chiriașul, inclusiv fără contract de închiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, ma aflu intr-o situatie care cu siguranta nu e straina ... lexu_p lexu_p Salut, Ma aflu intr-o situatie care cu siguranta nu e straina tinerilor din tara: locuiesc cu prietena intr-o chirie pentru care s-a semnat contract intre ... (vezi toată discuția)
Recensamant 2011 - chiriasii unde sunt inregistrati? sarbua sarbua Buna ziua Am si eu o intrebare in legatura cu recensamantul. Stau in chirie,iar recenzorul m-a inregistrat ca si persoana in tranzit. Intrebarea este: Este ... (vezi toată discuția)
Sfaturi notar-dovada spatiului de locuit (cetatean strain) dan_daniel dan_daniel Buna ziua! Va cer sfatul pt. urmatoarea situatie. M-am casatorit de curand cu un cetatean strain si am mers la Oficiul pentru Imigrari pentru a depune ... (vezi toată discuția)