avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, la data de 16..04.2022, in jurul orelor 23, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, la data de 16..04.2022, in jurul orelor 23, ma aflam ...

Buna ziua, la data de 16..04.2022, in jurul orelor 23, ma aflam la intrarea intr-un magazin, in dreptul meu a oprit o autospeciala de politie al carei sofer mi-a solicitat prin geamul deschis al masinii sa merg la auto personal,( auto personal care se afla la 50 m,era parcat regulamentar si avea la volan pe sotia mea), in vederea testarii cu aparatul drager. Aflandu-ma in spatele auto personal, agentul a adus autospeciala langa mine mi-a cerut date de identificare, si mi-a cerut sa suflu in aparat, acesta aratand o valoare de 0,18 mg/ litru, ulterior a intocmit un PV in care a notat ca am condus auto personal si in urma testarii cu aparatul drager a rezultat valoarea 0,18; amenda 9 pcte pt testare si 6 pcte pentru lipsa acte. Mi-a fost aratat PV, dupa care agentul a urcat in autospeciala si a plecat, dupa 10 zile am primit acasa pv. In PV exista 2 modificari vizibile referitor la ora incheierii pv si ora faptei ( din ora 22 a fost modificat in 23). Exista sanse de castig in instanta, avand in vedere faptul ca eu eram pieton la momentul solicitarii testarii iar PV are modificari vizibile cu privire la cele notate?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 13:20, 27 Aprilie 2022
Avand in vedere cele descrise de dvs., va recomand sa formulati o plangere contraventionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea alcoolemiei pyl pyl Buna ziua.Am si eu o intrebare ca am tot intrebat multa lume si nu am primit nici un raspuns concret.In luna iulie 2013 am fost oprit in trafic de politie m-au ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost surprins de o autospeciala radar cu viteza ... ING. Mihai ING. Mihai Bună ziua Am fost surprins de o autospeciala radar cu viteza de 97 km/h la 20m față de ieșirea dintr-o localitate, nu se afla semne de limita de viteza ... (vezi toată discuția)
Refuz etilotest, accept probe biologice therider109 therider109 Buna seara, Am tot cautat un raspuns pe forum, dar nu l-am gasit. In urma cu doua seri, varul meu a condus masina. A fost oprit de un echipaj de politie, el ... (vezi toată discuția)