avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua! Ce document se emite de catre o societate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua! Ce document se emite de catre o societate comerciala ...

Buna ziua!
Ce document se emite de catre o societate comerciala la incasarea de la persoane fizice a unor sume reperezentand garantie prevazuta in contractul de inchiriere a unui bun imobil?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 17:01, 27 Aprilie 2022
Daca face plata cash se poate emite o chitanta daca firma nu are casa de marcat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta sau bon fiscal pt persoane fizice? stefanl760 stefanl760 buna ziua !as dori sa stiu daca o societate comercializeaza si monteaza panouri solare pt persoane fizice ce trebuie sa elibere la factura chitata sau bon de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa de marcat Naftalina Naftalina Buna ziua, Am o mare dilemma, in sensul ca am o societate comerciala de confectii metalice si am o comanda de la o persoana fizica de productie a doua ... (vezi toată discuția)
Chitante emise la factura victorland victorland 1. Firma SRL neplatitoare de TVA emite Facturi + Chitante la incasarea unei sume CASH ? 2. Care este limita pana la care poate sa emita Chitante la incasarea ... (vezi toată discuția)