avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr-un proces de partaj judiciar ,in care reclamanta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr-un proces de partaj judiciar ,in care reclamanta a solicitat ...

Intr-un proces de partaj judiciar ,in care reclamanta a solicitat iesirea din indiviziune ,eu trebuie sa fiu de acord? Eu as vrea ca imobilul sa il vindem la pretul de circulatie ,si nu sa imi ofere sulta Stiu ca la expertiza pretul nu este cel real Pot face intampinarea fara avocat?
Cel mai recent răspuns: Alina Avila , utilizator 21:52, 28 Aprilie 2022
Nu va obliga nimeni sa va angajati av dar este recomandat mai ales ca este vorba.despre ceva banuti,...Imobilul se poate vinde si prin buna intelelegere dar tb ca reclamanta sa fie de acord.Daca deja a achitat.o taxa de timbru,onorariul unui av sunt cheltuieli pe care probabil le vrea impartite pe din doua.Daca nu e de acord valoarea imobilului se va stabili conform expertizei iar imobilul va fi atribuitnuneia dintre parti cu obligareal platii.unei sulte..
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu trebuia inainte sa intenteze actiune in instanta o incheiere de la notar privind un impediment in dezbaterea succesiunii? Reclamanta nici macar nu a incercat dezbaterea succesorala la notar Daca imi i-au avocat mai trebuie sa ii platesc cheltuielile de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea din indiviziune in instanta in cazul unui apartament cris_isabel17 cris_isabel17 Exista 2 mostenitori pentru un apartament , eu si fratele meu. Dupa efectuarea succesiunii notariale bunul a ramas in indiviziune. Hotararea noastra a fost ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire daniela0110 daniela0110 Suntem 4 frati (1 frate si 3 surori), toti majori,cu familii.In urma cu un an parintii au decedat.A ramas casa parintilor sa o impartim.Unul din frati ar vrea ... (vezi toată discuția)
Partaj intre fratii mostenitori. Phantom.haxor Phantom.haxor Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)