Intr-un proces de partaj judiciar ,in care reclamanta a solicitat iesirea din indiviziune ,eu trebuie sa fiu de acord? Eu as vrea ca imobilul sa il vindem la pretul de circulatie ,si nu sa imi ofere sulta Stiu ca la expertiza pretul nu este cel real Pot face intampinarea fara avocat?
Nu va obliga nimeni sa va angajati av dar este recomandat mai ales ca este vorba.despre ceva banuti,...Imobilul se poate vinde si prin buna intelelegere dar tb ca reclamanta sa fie de acord.Daca deja a achitat.o taxa de timbru,onorariul unui av sunt cheltuieli pe care probabil le vrea impartite pe din doua.Daca nu e de acord valoarea imobilului se va stabili conform expertizei iar imobilul va fi atribuitnuneia dintre parti cu obligareal platii.unei sulte..
Nu trebuia inainte sa intenteze actiune in instanta o incheiere de la notar privind un impediment in dezbaterea succesiunii? Reclamanta nici macar nu a incercat dezbaterea succesorala la notar Daca imi i-au avocat mai trebuie sa ii platesc cheltuielile de judecata?