avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Hristos a înviat, am o mare problema am uitat parola ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Hristos a înviat, am o mare problema am uitat parola și emailul ...

Hristos a înviat, am o mare problema am uitat parola și emailul de la contul meu vechi de facebook iar nu știu cum să mă conectez pe acel cont contul este [ link extern ] !
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:52, 4 Mai 2022
incercati sa folositi autentificarea cu numarul de telefon


Inspirs a scris:

Hristos a înviat, am o mare problema am uitat parola și emailul de la contul meu vechi de facebook iar nu știu cum să mă conectez pe acel cont contul este [ link extern ] )


daca FB nu este cooperant si nu raspunde la solicitarile dvs (le-ati facut? nu e clar), nu va ramane decat sa va faceti un cont nou. e posibil ca in acest proces, site-ul sa descopere ca mai aveti un cont si sa va ajute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculatoare kun.ovidiu kun.ovidiu Daca cineva cunoaste datele mele personale inclusiv adresa mail si telefon,poate face de pe calculatorul lui un cont la un site in numele meu,iar eu sa primesc ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)
Site și pagină de facebook ''furate'' de un fost angajat. cum se poate acționa legal împotriva lui și pentru recuperarea accesului? Sorin M Sorin M Un fost angajat a confiscat site-ul firmei si pagina de Facebook, pe care le foloseste ca sa denigreze societatea si conducerea ei. A schimbat parolele de ... (vezi toată discuția)