avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua,am achiziționat de un an o mașină nouă ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua,am achiziționat de un an o mașină nouă marca KIA ...

Bună ziua,am achiziționat de un an o mașină nouă marca KIA Sportage hybrid diesel electric,in leasing financiar. După ce am rulat 4600 km, motorul acesteia a clacat datorita unui întinzător de la distribuție. Am fost cu mașina în service au ținut o 24 zile de au refăcut motorul apoi mi-au spus că nu voi mai avea probleme cu acea piesă. La 13600 km când mașina nu împlinise un an de utilizare,am plecat cu familia in concediu evident tot cu mașina. Nu am reușit să ieșim din București că a cedat din nou acea piesă care cedase inițial de data asta fără să distrugă motorul. Eu cred că după ce va ieși din garanție,voi avea mereu probleme pentru că nu sunt singurul care se plânge de această problema la acest model de mașină. Ce șansă as avea dpdv juridic pentru a cere producătorului înlocuirea mașinii cu una nouă având același profil sau restituirea sumelor achitate (30.000 € în total).
Cel mai recent răspuns: ciobanuioan72 , utilizator 11:34, 25 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si in cazul meu este tot achizitionata pe societate, deci ANPC-ul cade.
Inteleg de la dvs ca nu ati intreprins nici o masura, cum ar fi notificarea reprezentantei Kia de unde ati achizitionat autoturismul,sau notificarea importatorului ca doriti schimbul autoturismului. Intoarcerile repetate in service si schimbul aceleiasi piese s-ar incadrea la viciu ascuns conform Codului civil, am fi indreptatiti sa solicitam schimbul autoturismului sau returnarea sumei.
Am făcut o sesizare la importator și la dealer care sunt în același sediu. Am sperat ca a 3-a rolă cea cu seria 303 sa fir ce trebuie. Deocamdată e ok

fanica84 a scris:

Si in cazul meu este tot achizitionata pe societate, deci ANPC-ul cade.
Inteleg de la dvs ca nu ati intreprins nici o masura, cum ar fi notificarea reprezentantei Kia de unde ati achizitionat autoturismul,sau notificarea importatorului ca doriti schimbul autoturismului. Intoarcerile repetate in service si schimbul aceleiasi piese s-ar incadrea la viciu ascuns conform Codului civil, am fi indreptatiti sa solicitam schimbul autoturismului sau returnarea sumei.

Cati km ati parcurs de cand v-a schimbat al treilea intinzator, la mine a picat din nou dupa aproximativ 4500km,desi ii schimbase arbore motor,pinion distrbutie si celebrul intinzator. Multumesc ptr raspunsuri.
Prima data la 4600 km ,atunci sa rupt și distribuția cu tot ce tine arbore,șamd, apoi la 13300 dar am oprit din timp motorul,asa ca au schimbat rola i cca 3 ore,și a treia care are cod 303 și care nu a căzut încă. Sper sa nu se întâmple din nou pentru ca atunci chiar vii deschide acțiune în instanță

fanica84 a scris:

Cati km ati parcurs de cand v-a schimbat al treilea intinzator, la mine a picat din nou dupa aproximativ 4500km,desi ii schimbase arbore motor,pinion distrbutie si celebrul intinzator. Multumesc ptr raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am achiziționat în leasing un autoturism kia sportage ... fanica84 fanica84 Bună seara. Am achiziționat în leasing un autoturism Kia sportage în ianuarie 2021 de atunci și pana în prezent s-a întors în service de 4 ori cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! am avut cateva probleme cu o masina noua(kia sportage), ... RoxKia RoxKia Buna seara! Am avut cateva probleme cu o masina noua(kia Sportage), mai exact intinzatorul HSG in primele saptamani de la achizitie si acum dupa niciun an, la ... (vezi toată discuția)
Montajul incorect al pieselor în service a generat stricăciuni mașinii. pot cere daune? catalin.tabara catalin.tabara Buna seara! Detin o Kia C\'eed. Saptamana trecuta am dus masina la un service sa imi schimbe distributia, piesa fiind cumparata de mine. Azi am fost sa ... (vezi toată discuția)