avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA achizitie intracomunitara auto rulata
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA achizitie intracomunitara auto rulata

As vrea sa stiu daca pot inmatricula fara sa platesc TVA in Romania, o masina achizitionata pe firma, din Germania, in baza de factura emisa de dealer fara TVA. Firma este de resurse umane (recrutare personal), deci teoretic chiar si conform ultimelor modificari ale codului fiscal, pastreaza dreptul de a deduce TVA-ul.

Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 17:39, 15 Ianuarie 2010
veti avea drept de deducere TVA daca masina achizitionata este utilizata exclusiv de un agent de recrutare din cadrul companiei dvs.(numai in activitatea de recrutare, bine-nteles).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata tva - achizitie masina din germania pe firma platitoare de tva Airscape Airscape Buna ziua, Vreau sa achizitionez o masina SH din Germania, pe firma (mea) platitoare de TVA, la pretul netto (fara TVA-ul nemtesc). Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Lamurire - deducere tva leasing krika8712 krika8712 Lucrez la o societate la care administratorul ar vrea sa preia de la o alta societate un contract de leasing - o masina pt transportul de marfa (cara ... (vezi toată discuția)
Deducere tva mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! o SC doreste sa achizitioneze de la alta SC o masina pentru transport marfa (duba) si un autoturism pentru a fi utilizat in scopul transportului ... (vezi toată discuția)