avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Casa de Pensii a emis decizie de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Casa de Pensii a emis decizie de pensionare pt salariat ...

Buna ziua!
Casa de Pensii a emis decizie de pensionare pt salariat cu care se judeca, deoarece acesta a castigat la Tribunal. Casa de Pensii facuse insa deja apel, care se judeca in iunie. Conform legii, suntem obligati sa incetam de drept contractul salariatului, deoarece s-a emis decizia.
Faptul ca s-a facut apel nu suspenda executarea sentintei si Casa de Pensii nu ar fi trebuit sa emita decizia?
Ce face salariatul daca pierde procesul?
(Noi i-am intocmit un contract pe durata determinata deocamdata)...

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am facut cerere de pensionare la casa de pensii a ... flori67 flori67 Am facut cerere de pensionare la Casa de Pensii a judetului Hunedoara pe legea 197/2021 care modifica si completeaza Legea pensiilor. Am primit Decizia cu ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate 3 recuperata în instanta Manuela Anton Manuela Anton Bună ziua! Dacă procesul cu Casa de Pensii (în cazul contestației în instanta a deciziei de invaliditate grad 3) a durat 2 ani și jumătate, ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii - executarea sentintei lucian_ lucian_ Mama a castigat la tribunal procesul cu casa de pensii (prin care a cerut recunoastrea sumelor primite in acord, premii, precum si corectarea unor venituri ... (vezi toată discuția)